Kappersvakschool Noord Nederland

Ben je leerplichtig en wil je graag in een kapsalon werken dan is onze opleiding Junior Kapper misschien iets voor jou. Je volgt praktijk les bij ons en daarnaast werk je zelf thuis aan je theorie.

Wij streven naar een optimale kwaliteit en realiseren dit door te werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers met 2 begeleiders aanwezig. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide docenten die zelf ook parttime in hoog segment salons werken.

 

Februar https://writingmypapers.com/ 2017 um 18 44 dies verlogene diktatur der ddr mit ihren schweren menschenrechtsverletzungen haben wir hier im westen immer abgelehnt und bekämpft

Over ons

kappersvakschool Noord Nederland is gevestigd aan de:

Noordkade 21 9203 CC te Drachten.

 

Ons bedrijf streeft ernaar om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden van begin tot het einddoel. Wij brengen graag onze ervaring in het vak over op de leerlingen. Zo streven wij altijd naar een gezellige sfeer binnen de groep, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

 

Mocht het jou wat lijken om bij ons jou’n opleiding te volgen, dan nodigen we jou graag uit voor een intake gesprek om jou alles te vertellen over de opleiding.

 

 

scharen